Akademija Plan-net

Akademija Plan-net

Naše podjetje je že več kot 15 let vodilno podjetje na področju fotovoltaike v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Iz naših vrhunskih sestavnih delov je postavljenih že več kot 10.000 sončnih elektrarn.


Prizadevamo si biti gonilna sila inovacij ter ključno stičišče z najnovejšimi trendi in tehnologijami. V našem podjetju verjamemo, da znanje poganja napredek, zato smo ustvarili Plan-net solar Akademijo, s katero se lahko izpopolnite in ostanete korak pred konkurenco.


Sodelujemo z vodilnimi blagovnimi znamkami, ki postavljajo standarde v svojih panogah. To pomeni, da ste deležni neposrednega vpogleda v najnovejše inovacije, ki jih prinaša industrija. Naša ekipa strokovnjakov vas bo vodila skozi kompleksne svetove sodobnih tehnologij, tako da boste lahko uspešno integrirali najnovejše smernice v svoje poslovanje.


Pri nas ni zgolj o prenašanju informacij, ampak o ustvarjanju trajnostnih vezi med znanjem in prakso. Naš pristop temelji na interaktivnosti, praktičnih vajah in živih primerih, ki vam omogočajo, da tehnologijo razumete in jo uporabljate v praksi. Naš cilj ni samo izobraževanje, ampak tudi spodbujanje ustvarjalnosti in inovacij v vašem delovnem okolju.


Z nami boste vedno korak pred konkurenco, saj boste obvladovali najnovejše trende in tehnologije. Izobraževanja potekajo večkrat na mesec, prijavite se vašemu komercialistu.

Kaj menijo naši udeleženci, pa nekaj utrinkov spodaj.

Adobestock 213434320 2880w

Prijava

Plan Net Logo Thumb 60x47 Plan Net Pp L Thumb 101x47 Plan Net Ev L Thumb 108x47 Aros Thumb 80x24 Zsfi L Thumb 97x47 Pv Cycle Thumb 170x113 Member Of Enf Solar Thumb 115x40 Logo Maxus Ev80 Cb 3692355d