PRODAJA ELEKTRIČNIH IN BENCINSIH VOZIL – PLAN-NET AVTO d.o.o.

MG

Znamka MG je vse od svoje ustanovitve v delavnici Morris Garages leta 1924 pred svojim časom. Zdaj lahko tudi nova generacija izbere vozilo te legendarne znamke zase. Na novo zasnovano, elektrificirano, napolnjeno in pripravljenost na prihodnost.

  • Inovativna električna in bencinska vozila

  • V Evropi, za Evropejce

  • Pionir trajnostne vožnje


Začnite svojo avanturo z MG

Izberite svoj model
Mg Logo

Izkoristite opcijo financiranja NLB zeleni kredit

Podarjamo 4x brezplačne redne servise

V sodelovanju z NLB vam predstavljamo Zeleni partnerski kredit za financiranje vašega novega električnega vozila. In to še ni vse - ob nakupu vozila s kreditom NLB imate 4 redne servise brezplačno! Akcija velja od 1.3. do 30.4.2024. Prihodnost je zelena, prihodnost je pri Plan-Net Avto.

*Sklenitev kredita v višini minimalno 25.000 EUR in doba financiranja minimalno 72 mesecev.

Vabimo vas, da nas obiščete v salonu na Samovi ulici 14, Ljubljana, kjer vas čaka naša strokovna ekipa.

Zeleni partnerski kredit letak

Nlbkredit

Forthing

S ponosom predstavljamo Forthing električne in bencinske avtomobile - vrhunsko linijo vozil, ki združujejo inovacije, zmogljivost ter trajnost. Forthing je pomemben član Dongfeng Liuzhou Motors, ki je v zadnjih 20 letih zagotovil visokokakovostne izdelke in storitve skoraj 2 milijonoma lastnikov avtomobilov. Postal je tudi en največjih avtomobilskih skupin na Kitajskem, osvojil je častne nazive, kot sta "Izdelek znane blagovne znamke Kitajske" in "Najbolj konkurenčna znamka na trgu", ter razvil visoko prepoznavnost in ugled blagovne znamke doma in v tujini. Dongfeng je edina kitajska avtomobilska znamka, uvrščena med 500 najboljših svetovnih znamk.


Zakaj izbrati Forthing?

  • Najboljši dizajn med SUV-ji, saj je eleganten in dinamičen

  • Visoka zmogljivost, nizka poraba

  • Zanesljivost in strokovnost

PREVERITE PONUDBO
Forthing Logo B

Voyah FREE

Luksuzna električna mobilnost, združena z inovacijami in elegantnim oblikovanjem. Naša vozila postavljajo nove standarde s poglobljeno povezljivostjo, naprednimi baterijskimi rešitvami ter neprekosljivo zanesljivostjo in zmogljivostjo. Voyah, kjer se srečata prestiž in trajnostnost.

PREVERITE PONUDBO
Voyah Logo

AIWAYS

AIWAYS je proizvajalec pametnih električnih avtomobilov s sedežem v Šanghaju. Dve osnovni tehnologiji AIWAYS sta električna mobilnost in umetna inteligenca.

PREVERITE PONUDBO
Aiways Logo 2

MAXUS

Maxus je proizvajalec gospodarskih in osebnih vozil, ki je hčerinska družba SAIC Motor, ta pa je v lasti drugih znamk, kot sta MG in Roewe. Njihovi prodajni aduti so dostavna vozila na elektro pogon.

PREVERITE PONUDBO
Maxus Logo

Zakaj izbrati Plan-Net Solar?

Panel

Je vodilno podjetje za izgradnjo sončnih elektrarn v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji nam omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti.

Cog

Z vrhunskimi sestavnimi deli sončnih elektrarn in visoko usposobljenim strokovnim kadrom vam zagotavljamo sončne elektrarne z najvišjim donosom.

Bulb

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, lastna težka mehanizacija, vrhunske tehnološke rešitve, najvišji izkoristki, najvišji donosi in zadovoljni investitorji.

Cert

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI in certifikatom Excellent SME.

Kako izbrati primerno elektrarno?

PREBERITE VEČ
Adobestock 301793880 2880w

Pogosta vprašanja

Je sončna elektrarna prava za vas?

Izkoristite skriti potencial vaše strehe in zaslužite!

Naložba v sončno elektrarno je naložba z nizkim dejavnikom tveganja

in velja za zelo predvidljivo ter visoko donosno naložbo.

Financiranje sončne elektrarne

PREBERITE VEČ
Sončne elektrarne na Ključ
Plan Net Logo Thumb 60x47 Plan Net Pp L Thumb 101x47 Plan Net Ev L Thumb 108x47 Aros Thumb 80x24 Zsfi L Thumb 97x47 Pv Cycle Thumb 170x113 Member Of Enf Solar Thumb 115x40 Logo Maxus Ev80 Cb 3692355d

Pošljite nam povpraševanje