Neto meritve ali net metering

Neto meritve ali net metering

Ponujamo vam izgradnjo sončne elektrarne za neto meritve do 80% priključne moči. S tem vam omogočimo prihranek pri položnici za elektriko in naredimo vašo hišo samozadostno. Tako imenovani sistem "net metering" se uporablja že po vsej Evropi, od 15.1.2016 pa je možnost postavitve sončne elektrarne za neto meritve tudi v Sloveniji. Sprejeta je bila namreč Uredba o samooskrbi z električno energijo iz obnovljivih virov energije.

Glede na posameznikove potrebe se zasnuje elektrarna ustrezne velikosti, ki uravnoteži proizvodnjo in porabo električne energije na letni ravni. Sončna elektrarna namreč proizvede največ energije poleti in s tem ustvari presežke, ki ji zmanjšamo pozimi, ko je poraba električne energije večje od njene proizvodnje. Idealna elektrarna bi porabo in proizvodnjo ravno izenačila, kar pa je v praksi nemogoče, zato projektiramo elektrarne na način, da je predvidena proizvodnja nekoliko večja od porabe posameznika.

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE
Zajeta Slika Thumb 550x393 2880w

Zakaj izbrati Plan-Net Solar?

Panel

Je vodilno podjetje za izgradnjo sončnih elektrarn v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji nam omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti.

Cog

Z vrhunskimi sestavnimi deli sončnih elektrarn in visoko usposobljenim strokovnim kadrom vam zagotavljamo sončne elektrarne z najvišjim donosom.

Bulb

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, lastna težka mehanizacija, vrhunske tehnološke rešitve, najvišji izkoristki, najvišji donosi in zadovoljni investitorji.

Cert

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI in certifikatom Excellent SME.

Ponudba

Sončne elektrarne na ključ

Naši visoko usposobljeni strokovnjaki poskrbijo za vso dokumentacijo, montažo in priklop.

Prodaja komponent

Kot podjetje z dolgoletno tradicijo sodelujemo le z zanesljivimi dobavitelji in vam tako zagotavljamo vrhunske tehnološke rešitve.

Električna vozila

Smo uradni slovenski zastopnik za kultno avtomobilsko znamko MG, zastopamo pa še AIWAYS, Voyah, Forthing in dostavna vozila MAXUS.

Nepovratna sredstva

Za vas uredimo vso razpisno dokumentacijo, ki jo potrebujete za pridobitev subvencije ali ureditev zagotovljenega odkupa energije.

Plan Net Logo Thumb 60x47 Plan Net Pp L Thumb 101x47 Plan Net Ev L Thumb 108x47 Aros Thumb 80x24 Zsfi L Thumb 97x47 Pv Cycle Thumb 170x113 Member Of Enf Solar Thumb 115x40 Logo Maxus Ev80 Cb 3692355d

Pošljite nam povpraševanje