Nove subvencije za NET metering sončne elektrarne 2024

Predstavljamo vam novo priložnost za pridobitev subvencij za samooskrbne sončne elektrarne, ki jih je objavil Borzen. S tem pozivom se omogoča fizičnim osebam, da postanejo energetsko neodvisne ter prispevajo k trajnostnemu razvoju.

Če že imate pridobljeno soglasje za priključitev po sistemu NET metering, izvajalca pa še nimate izbranega, nam čim prej pišite na info@plan-net-solar.si ter prejmite neobvezujočo informativno ponudbo z vsemi informacijami za vašo brezskrbno prihodnost.

Odločitev za nas se splača, saj v primeru, da se odločite za nakup sončne elektrarne, vam nudimo 1 teden brezplačne vožnje z vozili MG ali Forthing! *(vozilo polnite glede na vašo porabo sami.)

V primeru, da se odločite poleg sončne elektrarne še za nakup električnega avtomobila katerekoli znamke v Plan-net avto d.o.o., pa vam podarimo še polnilnico Wallbox puslar Plus.

Kontaktirajte nas
Net Metering Nova Subvencija Solarni Paneli

Forthing bencinski ali električni

MG Motor bencinski ali električni

Polnilnica Wallbox Puslar Plus

Kako pa lahko izkoristite te subvencije?

Višina subvencije za sončno elektrarno je odvisna od inštalirane nazivne električne moči naprave in prispeva k pokritju do 25 % upravičenih stroškov naložbe.

Za naprave z baterijskim hranilnikom je na voljo 500 € za vsak kilovat inštalirane moči, medtem ko je za tiste brez hranilnika na voljo 50 € na kilovat. Ta finančna spodbuda je omejena na največ 80 % vsote priključnih moči odjemnih mest.

Če razmišljate o izgradnji sončne elektrarne in želite izkoristiti subvencije, se obrnite na nas. Z našim strokovnim znanjem in izkušnjami vam bomo pomagali pri načrtovanju in izvedbi vašega projekta. Poleg tega vam uredimo tudi ustrezno subvencijo, da boste lahko izkoristili vse finančne ugodnosti.

Odločite se za samooskrbo z električno energijo in izkoristite to edinstveno priložnost. Postanite del trajnostne prihodnosti, izpolnite spletni obrazec in si zagotovite brezplačno informativno ponudbo za brezskrbno prihodnost.

Ne odlašajte, energijo sonca izkoristite v svojo korist že danes!

Kontaktirajte nas
Letak Soncni Planet Slika 01