Prednosti neto meritve ali net metering

Kako prihranite in ste okolju prijazni?

  • Sistem "net metering" ne omogoča prodaje električne energije, zato za postavitev ne potrebujemo regstracije podjetja/dejavnosti. S tem se izognemo stroškom obveznega zdravstvenega zavarovanja, davku na dobiček, stroškom računovodstva itd.

  • Prihranimo pri omrežnini, DDVju, in prispevkih.

  • Proizvodnja električne energije je uravnovešena z njeno porabo, s tem prispevamo k manjši obremenjenosti omrežja.

  • Z izgradnjo sončne elektrarne zadovoljimo pogoj obveznega deleža OVE v novih stavbah.

  • Z investicijo v sončno elektrarno pokažemo svojo okoljsko ozaveščenost in prispevamo k manjši obremenitvi okolja.

  • V primerjavi s klasično sončno elektrarno nimamo stroška dvojnih merilnih mest, saj je obračun voden na obstoječem merilnem mestu.

  • Sončne elektrarne za net metering zmanjšujejo potrebo po pretoku jalove energije po srednjenapetostnih vodih.

  • "Net metering" je ugoden tudi za elektrodistributerje, saj sončne elektrarne dobavljajo električno energijo ravno v času dneva, ko je poraba najvišja in tako razbremenjujejo omrežje.

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE
Adobestock 198425750 2880w

Zakaj izbrati Plan-Net Solar?

Panel

Je vodilno podjetje za izgradnjo sončnih elektrarn v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji nam omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti.

Cog

Z vrhunskimi sestavnimi deli sončnih elektrarn in visoko usposobljenim strokovnim kadrom vam zagotavljamo sončne elektrarne z najvišjim donosom.

Bulb

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, lastna težka mehanizacija, vrhunske tehnološke rešitve, najvišji izkoristki, najvišji donosi in zadovoljni investitorji.

Cert

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI in certifikatom Excellent SME.

Ponudba

Sončne elektrarne na ključ

Naši visoko usposobljeni strokovnjaki poskrbijo za vso dokumentacijo, montažo in priklop.

Prodaja komponent

Kot podjetje z dolgoletno tradicijo sodelujemo le z zanesljivimi dobavitelji in vam tako zagotavljamo vrhunske tehnološke rešitve.

Električna vozila

Smo uradni slovenski zastopnik za kultno avtomobilsko znamko MG, zastopamo pa še AIWAYS, Voyah, Forthing in dostavna vozila MAXUS.

Nepovratna sredstva

Za vas uredimo vso razpisno dokumentacijo, ki jo potrebujete za pridobitev subvencije ali ureditev zagotovljenega odkupa energije.

Plan Net Logo Thumb 60x47 Plan Net Pp L Thumb 101x47 Plan Net Ev L Thumb 108x47 Aros Thumb 80x24 Zsfi L Thumb 97x47 Pv Cycle Thumb 170x113 Member Of Enf Solar Thumb 115x40 Logo Maxus Ev80 Cb 3692355d

Pošljite nam povpraševanje