Razsmerniki

Solarni Razsmerniki

Solarni Razsmerniki so središče vsake sončne elektrarne. V Podjetju Plan-net Solar montiramo razsmernike podjetja SolarEdge, ki so kvalitetni in tihi. Lahko pa na vašo željo priskrbimo tudi razsmernike drugih proizvajalcev.

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE
Adobestock 180129808 2880w

Deye

Razsmerniki Deye


Inovativni in zanesljivi razsmerniki Deye so zasnovani za optimalno pretvorbo sončne energije. Z napredno tehnologijo zagotavljajo učinkovitost in zmogljivost pri vsaki namestitvi solarnih modulov.

Kstar

Razsmerniki Kstar


Inverterji Kstar združujejo vzdržljivost z visoko zmogljivostjo. Zasnovan za različne solarne aplikacije, Kstar zagotavlja robustne in učinkovite rešitve za zanesljivo proizvodnjo sončne energije.

Fox ESS

Razsmerniki Fox ESS


Razsmerniki Fox ESS izstopajo s svojimi inovativnimi rešitvami za inteligentno upravljanje energije. Ponujajo modularne in učinkovite sisteme, ki prispevajo k trajnostni in zanesljivi proizvodnji električne energije iz sončnih modulov.

Growatt

Razsmerniki Growatt


Inverterji Growatt so sinonim za pametne in zanesljive rešitve za sončno energijo. Razsmerniki Growatt, znani po svoji uporabniku prijazni zasnovi in učinkovitosti, povečajo prednosti sončne energije.

GoodWe

Razsmerniki GoodWe


Inverterji GoodWe so vodilni na področju naprednih inverterskih tehnologij. S poudarkom na vzdržljivosti in učinkovitosti razsmerniki GoodWe zagotavljajo stabilen in učinkovit sistem sončne energije.

N.Gen Star

Razsmerniki N.Gen Star


Razsmerniki N.gen star predstavljajo vrhunsko tehnologijo za učinkovito pretvorbo sončne energije. Z naprednimi funkcijami nudijo zanesljivo delovanje in trajnostno proizvodnjo električne energije iz vaših sončnih modulov.

Solis

Razsmerniki Solis


Razsmerniki Solis so znani po svoji vsestranskosti in prilagodljivosti. S ponudbo različnih razsmernikov za različne aplikacije Solis zagotavlja brezhibno integracijo in optimalno delovanje.

Tigo

Razsmerniki Tigo


Razsmerniki Tigo nudijo natančnost in nadzor na ravni modula. Z naprednimi funkcijami nadzora in optimizacije Tigo zagotavlja največji izkoristek energije tudi v zahtevnih pogojih.

Huawei

Razsmerniki Huawei


Huawei razsmerniki odsevajo vrhunsko tehnologijo in pametne energetske rešitve. S svojo izjemno učinkovitostjo in zanesljivostjo Huawei prispeva k brezhibnemu delovanju vašega solarnega sistema

SOLAREDGE

Razsmerniki SolarEdge


Podjetje SolarEdge Technologies je vodilno na trgu optimizatorjev enosmernega električnega toka in dobavlja elektroniko za solarne module za sisteme pridobivanja in spremljanja sončne energije v gospodinjskih, gospodarskih in dobaviteljskih fotovoltaičnih napeljavah.

Preverite SolarEdge akcijo tukaj!

SUNGROW

Razsmerniki SunGrow


Razsmernike SunGrow odlikuje visoka kvaliteta ter robustna izvedba. Na voljo je širok nabor različnih modelov v razponu moči od 1,5kW do 1MW.

SMA

Razsmerniki SMA


Nemško podjetje SMA je vodilno na svetu v proizvodnji razsmernikov za sončne elektrarne. Razsmerniki SMA slovijo kot proizvodi z najvišjimi izkoristki in posledično imajo sončne elektrarne opremljene s temi razsmerniki najvišje donose. 

Plan Net Logo Thumb 60x47 Plan Net Pp L Thumb 101x47 Plan Net Ev L Thumb 108x47 Aros Thumb 80x24 Zsfi L Thumb 97x47 Pv Cycle Thumb 170x113 Member Of Enf Solar Thumb 115x40 Logo Maxus Ev80 Cb 3692355d

Komponente

Fotonapetostni moduli

Srce vsake sončne elektrarne so fotonapetostni moduli, ki predstavljajo generator sončne elektrarne.

Mikroinverterji

Mikroinverterji nudijo večji energetski izplen in skrajšujejo dobo povračila naložbe.

Razsmerniki

Razsmerniki pretvorijo energijo, pridobljeno iz PV modulov, v obliko primerno za oddajo v distribucijsko omrežje.

Podkonstrukcija

Konstrukcija omogoča pritrditev solarnih panelov na želeno osnovo – zgradbo ali zemljišče. Zagotavlja ustrezno usmeritev sončnih celic.

Nadzorni sistemi

Brez zanesljivega nadzora nad tehnologijo je njeno delovanje prepuščeno zobu časa. Zgodnje odkrivanje napak omogoča njihovo hitro odpravljanje in zagotavlja maksimalni donos.

Shranjevalni sistemi

Shranjevalni sistem omogoča skladiščenje proizvedene električne energije in predstavlja vmesnik med elektroenergetskim omrežjem in sončno elektrarno.

Dodatna oprema

Pri nas vam nudimo tudi drugo dodatno opremo za senzoriko, nadzorne sisteme, opremo merilnega mesta, ožičenje in omarice ter zaščita pred strelo in ozemljitev sončne elektrarne.

Vodikove tehnologije

Podjetje Plan-net, član Centra odličnosti nizkoogljične tehnologije - CONOT, vam ponuja vodikove tehnologije, inovativno rešitev in okolju prijazen pristop k proizvodnji energije.

Financiranje sončne elektrarne

PREBERITE VEČ
Sončne elektrarne na Ključ

Pogosta vprašanja

Je sončna elektrarna prava za vas?

Izkoristite skriti potencial vaše strehe in zaslužite!

Naložba v sončno elektrarno je naložba z nizkim dejavnikom tveganja

in velja za zelo predvidljivo ter visoko donosno naložbo.

Zakaj izbrati Plan-Net Solar?

Panel

Je vodilno podjetje za izgradnjo sončnih elektrarn v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji nam omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti.

Cog

Z vrhunskimi sestavnimi deli sončnih elektrarn in visoko usposobljenim strokovnim kadrom vam zagotavljamo sončne elektrarne z najvišjim donosom.

Bulb

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, lastna težka mehanizacija, vrhunske tehnološke rešitve, najvišji izkoristki, najvišji donosi in zadovoljni investitorji.

Cert

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI in certifikatom Excellent SME.

Pošljite nam povpraševanje