Reference

Strokovnjaki za izgradnjo sončnih elektrarn

Smo vodilno podjetje za izgradnjo vrhunskih sončnih elektrarn v Sloveniji. V sodelovanju z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji vgrajujemo visokokakovostne komponente (module, razsmernike, najsodobnejše konstrukcije), s katerimi strankam zagotavljamo brezhibno delovanje in visoke donose.

Med drugimi so nam že zaupala podjetja Omahen Transport, Krka, Loterija Slovenije, Sintal, BTC in Mercator, pa tudi številna manjša podjetja, kmetije ter zasebni uporabniki, ki si želijo večje energijske neodvisnosti in visokih donosov.

Oglejte si nekaj naših nedavno zaključenih projektov.

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE
Adobestock 180129808 2880w
Plan Net Logo Thumb 60x47 Plan Net Pp L Thumb 101x47 Plan Net Ev L Thumb 108x47 Aros Thumb 80x24 Zsfi L Thumb 97x47 Pv Cycle Thumb 170x113 Member Of Enf Solar Thumb 115x40 Logo Maxus Ev80 Cb 3692355d

Pogosta vprašanja

Je sončna elektrarna prava za vas?

Izkoristite skriti potencial vaše strehe in zaslužite!

Naložba v sončno elektrarno je naložba z nizkim dejavnikom tveganja

in velja za zelo predvidljivo ter visoko donosno naložbo.

Zakaj izbrati Plan-Net Solar?

Panel

Je vodilno podjetje za izgradnjo sončnih elektrarn v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji nam omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti.

Cog

Z vrhunskimi sestavnimi deli sončnih elektrarn in visoko usposobljenim strokovnim kadrom vam zagotavljamo sončne elektrarne z najvišjim donosom.

Bulb

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, lastna težka mehanizacija, vrhunske tehnološke rešitve, najvišji izkoristki, najvišji donosi in zadovoljni investitorji.

Cert

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI in certifikatom Excellent SME.

Pošljite nam povpraševanje