Reference - Poslovni Objekti

Sončne elektrarne na poslovnih objektih

Podjetja, ki se odločajo za postavitev sončnih elektrarn preko razpisov na Javni agenciji za energijo to ponavadi postavijo na obširnih strešnih površinah velikih industrijskih objektov, kot so proizvodni prostori, skladišča, nadstrešnice in drugi poslovni prostori.


Proizvodnja električne energije na sicer neizkoriščenih strešnih površinah pomeni dodatni vir prihodka, ki zmanjšuje visoke stroške porabe električne energije. S postavitvijo sončne elektrarne ter s tem proizvodnjo zelene energije je podjetje vpeto v uresničevanje globalne spremembe spoštovanja narave.


S sončnimi elektrarnami Plan-net Solar so podjetja Omahen transport, BTC, Krka, Loterija Slovenije, Sintal Celje, Rimljan, Assiro, Koviles, SGD Strdin, Oby, KTG in druga postala bolj okolju prijazna.

20200904 135904

Pogosta vprašanja

Je sončna elektrarna prava za vas?

Izkoristite skriti potencial vaše strehe in zaslužite!

Naložba v sončno elektrarno je naložba z nizkim dejavnikom tveganja

in velja za zelo predvidljivo ter visoko donosno naložbo.

Zakaj izbrati Plan-Net Solar?

Panel

Je vodilno podjetje za izgradnjo sončnih elektrarn v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji nam omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti.

Cog

Z vrhunskimi sestavnimi deli sončnih elektrarn in visoko usposobljenim strokovnim kadrom vam zagotavljamo sončne elektrarne z najvišjim donosom.

Bulb

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, lastna težka mehanizacija, vrhunske tehnološke rešitve, najvišji izkoristki, najvišji donosi in zadovoljni investitorji.

Cert

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI in certifikatom Excellent SME.

Pošljite nam povpraševanje